LITTLE KNOWN FACTS ABOUT نیلینگ.

Little Known Facts About نیلینگ.

Little Known Facts About نیلینگ.

Blog Article

از مهمترین معیارهای انتخاب روش پایدارسازی بعد اقتصادی است، در ادامه جهت سهولت کار مقایسه کلی بین هزینه کلی اجرای خرپا و نیلینگ ارائه می‌‎شود.

علت بستن صفحه سرمیخ ایجاد سطح بزرگتر برای جلوگیری از برش پانچ و سوراخ شدن بتن شاتکریت است.

فشارهای بیشتر می‌تواند تغییر در بافت خاک و وقوع نشست‌های احتمالی در سازه‌های مجاور را به همراه داشته باشد.

همان‌گونه که استفاده از تری دی پانل در صنعت ساختمان‌سازی می‌تواند مزیت‌ها و معایب متعددی داشته باشد، استفاده از نیلینگ نیز می‌تواند در مقایسه با روش‌هایی همچون انکراژ، اجرای شمع، سپر کوبی، سازه نگهبان خرپایی و … از مزیت‌ها و ایرادات مختلفی برخوردار خواهد بود. از مهم‌ترین مزیت‌های این روش می‌توان به نیاز به مصالح کم، سرعت اجرای بالا، هزینه کم، نیاز به فضای کم، امکان تغییر شیب راحت و رفع برخورد گمانه‌ها، افزایش عملکرد و بهبود مشخصات مکانیکی خاک توسط تزریق دوغاب و … اشاره کرد.

تزریق دوغاب سیمان یک روش پایدارسازی گود و بهسازی خاک است که با استفاده از دستگاهی به همین نام، انجام می‌شود. این ابزار مسئولیت انتقال دوغاب را در عملیات نیلینگ بر عهده دارد.

این نوارها قادرند آب را از طریق منافذ خاک جذب و از زیر بدنه دیوار به محل مناسبی جهت تخلیه، هدایت کنند.

روش نیلینگ نسبت به انکراژ محدوده کمتری از خاک را مسلح می‌کند

میلگردها دچار خوردگی می‌‌شوند، خاک طی فرایند هوازدگی، دیگر مقاومت اولیه خود را ندارد و ممکن است فرو بریزد

چراکه از مقاومت خاک طبیعی به عنوان یکی از المان‌های دخیل در پایداری گود همراه با المان های ارزان قیمت استفاده می شود. برای گودهای عمیق‌تر استفاده از سایر روش‌ها مانند انکراژ و ??? ??? یا ترکیب آن با نیلینگ رایج است.

راه‌اندازی طول پایپ زهکش برابر ۲۵ سانتی‌متر بوده و وجود پمپ رزرو در عملیات ضروری است.

همچنین، برخی از عوامل مانند بریدگی و جابه‌جایی درزه‌ها، فشارهای هیدرواستاتیکی جانبی و نیروهای تراوشی می‌توانند موجب از دست رفتن سریع پایداری بلوک‌های گفته شده، شوند.

در ‏شکل روبرو مراحل اجرایی این روش بطور شماتیک ارائه شده است. در مرحله اول یک دیوار نگهبان اجرا می­ گردد. در مرحله دوم خاکبرداری تا تراز نصب اولین ردیف انکرها انجام می­ گردد. در مرحله سوم حفاری گمانه جهت اجرای انکر انجام می­ گردد. در مرحله چهارم تزریق و در مرحله پنجم پس از گیرش دوغاب عملیات کشش و خاکبرداری و اجرای پوشش بتنی انجام می­ گردد.

وظیفه اصلی و اولیه دوغاب، انتقال تنش از خاک به میخ‌ها است. همچنین، دوغاب موجب حفاظت میخ‌های فولادی در برابر خوردگی می‌شود.

در مجاورت سازه‌های حساس، قدیمی و فرسوده نمی ‌توان آزادانه این روش را اجرا کرد

Report this page